Ο... λογιστής Τζέιμς βρήκε τα λεφτά που ήθελε

Αφού με tweet είχε περάσει από... ακτινογραφία τα... πόθεν έσχες των πρώην συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Τζέιμς φημολογείται πως βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στην Ιταλία.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, μέσω twitter έγραψε ότι ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψε με την Αρμάνι Μιλάνο η οποία τον... ζαχάρωνε από καιρό.

Ο Αμερικανός που τελευταία με "τιτιβίσματα" ανέλυε τα συμβόλαια, τα τι παίρνουν και τι πρέπει να πάρουν οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, εφόσον ευσταθεί το ρεπορτάζ του Πικ, τότε κι εκείνος θα σταματήσει το... κομπιουτεράκι, απολαμβάνοντας το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του έδωσαν οι Ιταλοί.

Συγκεκριμένα, το tweet αναφέρει ότι ο Τζέιμς θα λάβει μέχρι το 2021 κάτι παραπάνω από 5.000.000 ευρώ, περίπου 1,7 εκατ. το χρόνο. Δεν τα λες και άσχημα!

TO TWEET:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.