Ο Χάινς άφησε πίσω τον Καλάθη, δεν προλαβαίνει τα έξι του Διαμαντίδη

Ο... αριθμός που χάρισε στον Αμερικάνο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού στην Ευρωλίγκα είναι άκρως εντυπωσιακός!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς κατέκτησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του το βραβείο του "Best Defender". Για δεύτερη μάλιστα σε τρεις σεζόν, πιάνοντας τον Μπράιαν Ντάνστον. Έκπληξη η ανάδειξή του δεν ήταν, αφού συναγωνιζόταν ουσιαστικά μόνο τον Νικ Καλάθη. Όσο να 'ναι όμως το στατιστικό που του χάρισε, σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά, ήταν αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο.

Διότι, όπως μας πληροφόρησε η Ευρωλίγκα, όσο ο Χάινς ήταν στο παρκέ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεχόταν 93.7 πόντους ανά 100 κατοχές, σκοράροντας ταυτόχρονα 119.5! Δηλαδή στα διαστήματα που ο κόουτς Ιτούδης είχε στην 5άδα τον Αμερικανό η υπέρ της ρωσικής ομάδας διαφορά ξεπερνούσε τους 25 πόντους!

Τον τίτλο, με σαφώς λιγότερες πιθανότητες, διεκδίκησαν ο Μπράνκο Λάζιτς του Ερυθρού Αστέρα και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης. Δίχως όμως να μπουν σφήνα!

Αν ο Χάινς τα καταφέρει και του χρόνου, θα φτάσει τα τρία βραβεία - τα μισά του πολυνίκη Δημήτρη Διαμαντίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK