Αγγελόπουλοι: "Δεν έγιναν λάθη στο σχεδιασμό, είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα!"

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έκαναν τον απολογισμό τους για την πορεία του Ολυμπιακού στην εφετινή Ευρωλίγκα.

Αγγελόπουλοι: "Δεν έγιναν λάθη στο σχεδιασμό, είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα!"

Υπεραμύνθηκαν των επιλογών τους στην εφετινή Ευρωλίγκα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μιλώντας στο ΣΕΦ μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Ολα όσα είπαν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού: " Ο τραυματισμός του Γιανγκ ήταν καθοριστικός, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις εύκολα παίκτη τέτοιο βεληνεκούς. Δεύτερον, ο Ματ που είναι καθοριστικός για όλα τα συστήματα της ομάδας. Υπήρχαν διάφορες συγκυρίες. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι πήγε λάθος στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα από το 2009 και μετά, όταν πήραμε τις μετοχές της ομάδας.

Οσα έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια είναι ένα θαύμα πραγματικό. Κοντράρουμε ομάδα με πενταπλάσια μπάτζετ. Ε, δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγάζουμε 2-3 παίκτες που θα πηγαίνουν στην Μπαρτσελόνα και στο ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να στηρίζει τους νέους Ελληνες παίκτες. Και στηρίζουμε την ομάδα και στα καλά και τα άσχημα.

Από του χρόνου ευτυχώς καταργείται η πρώτη φάση. Εφέτος κάναμε 8-2 και τύχαμε στον πιο δύσκολο όμιλο από καταβολής Ευρωλίγκας. Ο άλλος όμιλος ήταν... να μην πω καμία περίεργη λέξη.

Δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι στον Ολυμπιακό. Ο,τι και αν γίνει εφέτος η ομάδα θα παραμείνει η πιο επιτυχημένη στην τελευταία οκταετία. Και να είχαμε περάσει το πείσμα δεν θα άλλαζε. Θα το είχαμε.Εδώ εμείς καταφέραμε να γίνουμε πρώτα πρωταθλητές Ευρώπης και μετά πρωταθλητές Ελλάδας. Η Μπαρτσελόνα έχει να το πάρει από το 2010 και η ΤΣΣΚΑ, μ' αυτό το μπάτζετ, από το 2008. Αυτό τα λέει όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ 96-99

News 24/7

24MEDIA NETWORK