Ξανάζησε τον εφιάλτη της Μπασκόνια, νέα συντριβή για Ολυμπιακό!

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια (82-54) από την Χίμκι του Μπαρτζώκα στη Μόσχα προβληματίζοντας με την απόδοσή τους. Ουδείς διασώθηκε από το νέο αγωνιστικό ναυάγιο των Πειραιωτών.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τραγωδία. Κάζο. Συντριβή. Παπατράκ. Όποια λέξη και αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις η ουσία δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε το χλωμό φάντασμα με το οποίο έμοιαζε στην Μπασκόνια πριν από μία εβδομάδα και μιμήθηκε τη χειρότερη φετινή έκδοσή του που είδαμε στη Χώρα των Βάσκων, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια και με 28 πόντους διαφορά από την Χίμκι (82-54).

Ουσιαστικά το ματς χάθηκε πριν καν αρχίσουν να... ζεσταίνονται οι δύο μονομάχοι, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να εκμεταλλεύονται την ανύπαρκτη περιφερειακή άμυνα εκείνων του Σφαιρόπουλου και να στήνουν τρελό πάρτι έξω από τα 6.75, για να "τρέξουν" ένα σερί 18-0 και να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 21-5!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Σβεντ και την παρέα του να έχουν πετύχει 28 πόντους με 5/7 τρίποντα απέναντι στον υπνωτισμένο και ράθυμο Ολυμπιακό ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες βίωσαν εφιάλτη καθώς βρέθηκαν να χάνουν στο ήμιχρονο με 24 πόντους διαφορά (49-25).

Οι Ρώσοι είχαν ποσοστά για... Final-4 (10/17 δίποντα, 8/14 τρίποντα) που τα συνόδευαν με 13 ασίστ ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνέχιζε το "ρεσιτάλ" αστοχίας έξω από το τρίποντο (1/10) παίρνοντας μόλις τα μισά ριμπάουντ σε σύγκριση με την αντίπαλό του (9 έναντι 18).

Με αυτά τα δεδομένα ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα θαύμα για να ξαναμπεί στο ματς στα δύο επόμενα δεκάλεπτα και αυτό δεν ήρθε ποτέ γιατί απλούστατα ουδείς παίκτης του μπόρεσε να ξεχωρίσει, με τους "ερυθρολεύκους" να επιβεβαιώνουν πως διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος (δεν είχαν και τον ΜακΛιν που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Χίμκι συνέχιζε να "χτυπάει" από την περιφέρεια και να "πληγώνει" την ελληνική ομάδα με τα αρκετά επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψαν οι παίκτες της, για να ολοκληρωθεί τελικά το μαρτύριο του Σφαιρόπουλου και των παικτών του με το σκορ στο 82-54.

Με 10/28 δίποντα, 13/29 τρίποντα και 15 ριμπάουντ λιγότερα από τον αντίπαλο (38-23) ο Ολυμπιακός καλείται να ξαναβρεί τη φόρμα του, τη σκληράδα του και το dna του νικητή αν θέλει η πορεία προς το Final-4 να μην γίνει απότομα ανηφορική...

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 49-25, 65-38, 82-54

Χίμκι: Σβεντ 19 (2/9 τρίποντα, 7 ασίστ, 4 λάθη), Χάνεϊκατ 6 (2), Βίαλτσεφ 3 (1), Ζαΐτσεφ, Μάρκοβιτς 7 (1), Μόνια, Γκιλ 7 (1), Τοντόροβιτς 4, Ζούμπκοφ, Αντερσον 8 (6 ριμπάουντ), Τζένκινς 16 (4/5 τρίποντα), Τόμας 12 (2/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ)

Ολυμπιακός : Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 5 (1/4 τρίποντα, 6 λάθη), Μιλουτίνοφ 6 (6/8 βολές), Στρέλνιεκς 10, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3 (1), Ρόμπερτς 2, Μπόγρης, Ουίλτζερ 11 (3/5 τρίποντα), Τόμπσον 4

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK