Δεν πάει Μόσχα ο Σπανούλης, κανονικά ο Σλούκας

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στη Μόσχα στον αγώνα κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ.

Δεν πάει Μόσχα ο Σπανούλης, κανονικά ο Σλούκας

Ο Ελληνας γκαρντ, φυσικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων" δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος και κρίθηκε σκόπιμο να μπει καν στην ταλαιπωρία του ταξιδιού στη ρωσική πρωτεύουσα.

Στο αεροπλάνο για τη Μόσχα δεν θα επιβιβαστεί ούτε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό. Θα μείνει και αυτός στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Αντιθέτως, ο Κώστας Σλούκας είναι πλέον μάχιμος και θα αγωνιστεί δίνοντας έτσι ακόμα μία επιλογή στον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος είχε ξεμείνει από λύσεις.

Nοκ-άουτ ο Τσαϊρέλης

Πιο νωρίς μέσα στην ημέρα, ο Ολυμπιακός έμαθε ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μιχάλη Τσαϊρέλη τον επόμενο μήνα.

Ο Ελληνας φόργουορντ είχε τεθεί νοκ-άουτ τις τελευταίες ημέρες λόγω του γνωστού συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών. Η συντηρητική θεραπεία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έτσι πάρθηκε η απόφαση να χειρουργηθεί ο παίκτης για να απαλλαχθεί οριστικά από το πρόβλημά του.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος του υπολοίπου της σεζόν. Αλλη μία ατυχία για τον Ολυμπιακό ο οποίος τον απέκτησε για να βοηθήσει ουσιαστικά στις θέσεις των ψηλών.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα υποβληθεί το πρωί της Πέμπτης σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο διεθνής φόργουορντ θα επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από διάστημα τριάντα ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK