"Eγραψε" η ατάκα του Πρίντεζη για το επόμενο φάιναλ φορ του Ολυμπιακού

Οταν είσαι εφυής και πανέξυπνος όπως ο Γιώργος Πρίντεζης μπορείς να κάνεις κριτική με αιχμένς παράλληλα με εξαιρετικό χιούμορ.Διαβάστε τι είπε ο Ελληνας φόργουορντ για το φάιναλ φορ του 2018.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη δική του μπηχτή, με τρομερή δόση χιούμορ, άφησε ο Γιώργος Πρίντεζης με αφορμή ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας και πάλι με τη γηπεδούχο ομάδα, όπως το 2015.

«Θέλαμε να κερδίσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε ρεαλιστές.Ετσι όμωςόπως πάνε τα πράγματα μας βλέπω στον τελικό με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι του χρόνου».

Συνεχίζοντας τόνισε: "Εμένα μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Το ότι φτασαμε εδώ πέρα ήταν για την ομάδα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Σίγουρα όλοι στενοχωρηθήκαμε, σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό, αλλά καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι. Προσωπικά θεωρώ πως η Φενέρ ήταν καλύτερη, το άξιζε, βρέθηκε σε πάρα πολύ καλή φόρμα.

Το απέδειξε και στη φάση των πλέι οφ και στο φάιναλ φορ κερδίζοντας και τη Ρεάλ και εμάς. Όπως πρέπει να κάνει κάθε μεγάλη ομάδα, έτσι κι εμείς, θα πρέπει να δούμε ποιες είναι αυτές οι λεπτομέρειες, τι είναι αυτό το κλικ που μπορεί να μας ξαναφέρει στην κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK