Γιατί ο Ολυμπιακός έκανε φάουλ στον Καλάθη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου τους δύο λόγους που έδωσε εντολή στον Κώστα Παπανικολάου να στείλει στις βολές τον Νικ Καλάθη.

Γιατί ο Ολυμπιακός έκανε φάουλ στον Καλάθη

Ξεκάθαρη ήταν η τακτική του Ολυμπιακού στην περίπτωση του φάουλ στον Νικ Καλάθη, όπως διαλεύκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

" Υπήρχε εντολή για φάουλ στον Νικ Καλάθη γιατί έχει χαμηλά ποσοστά. Αν δεχόμασταν καλάθι ή κάναμε φάουλ, δεν θα είχαμε περιθώριο να αντιδράσουμε γιατί δεν είχαμε τάιμ άουτ", ανέφερε ο κόουτς των πρωταθλητών.

Κατά τ' άλλα σημείωσε: " Είναι μια πολύ σημαντική νίκη επειδή αφενός καλύψαμε την ήττα στη Γαλατάσαραϊ αφετέρου πρέπει να παίζουμε πάντα καλά με τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τη γ' περίοδο, δίνοντας εύκολους πόντους.

Στην τελευταία περίοδο όμως αντιδράσαμε και δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Παρότι ο Παναθηναϊκός είχε το +4 στα τελευταία τρία λεπτά, μείναμε συγκεντρωμένοι.

Ο Γιανγκ συνεχίζει ν' ανεβαίνει, είμαστε κοντά στον έναν χρόνο από τότε που χειρουργήθηκε. Είναι διαρκώς καλύτερος. Τον περιμένουμε να μας βοηθήσει γιατί τον χρειαζόμαστε, όπως χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι έκριναν το παιχνίδι Σπανούλης και Πρίντεζης!
Δεν χάνει: Ο Σπανούλης το έκρινε ξανά στο τέλος!
Η όμορφη χειρονομία των παικτών του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Γκιστ
Η ατάκα του Π.Αγγελόπουλου για τους Έλληνες διαιτητές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK