Η ατάκα του Π.Αγγελόπουλου για τους Έλληνες διαιτητές...

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την περίσσια αυτοπεποίθηση που έχουν πλέον οι ερυθρόλευκοι όταν επισκέπτονται το ΟΑΚΑ και απάντησε με σχόλιο για τη διαιτησία.

Η ατάκα του Π.Αγγελόπουλου για τους Έλληνες διαιτητές...

Δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και έριξε το... καρφί του για τους Έλληνες διαιτητές που σφυρίζουν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

" Είναι διαφορετικό να παίζουμε με Έλληνες διαιτητές και άλλο με ξένους. Σήμερα ο διαιτητής έκανε 4 φορές παρατήρηση πως θα διακόψει τον αγώνα. Ευτυχώς, δεν τον διέκοψε", τόνισε χαρακτηριστικά ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Γιώργο συνόδευσαν την αποστολή.

Όσο για το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού σχολίασε: " Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας γιατί είναι εκτός έδρας, παρότι ήρθαμε με το... πούλμαν. Οι τουρκικές ομάδες, για παράδειγμα, έχουν πλεονέκτημα σε σχέση σε εμάς, γιατί έχουν μόνο 12 εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς παίζουμε 14. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία. Είχαμε πολύ ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά στο -4 και στο -2.

Για εμένα, η εικόνα μού έδειχνε πως έπρεπε να κερδίσουμε με περισσότερους πόντους. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια τρίποντα, όμως εμείς απαντήσαμε στα τελευταία λεπτά. Άλλαξα θέση για να δω τη τελευταία φάση. Πάντα είναι ρίσκο να κάνεις φάουλ σ' εκείνο το σημείο του αγώνα, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι έκριναν το παιχνίδι Σπανούλης και Πρίντεζης!
Ο Πρίντεζης ξέρει να "πληγώνει" τον Πασκουάλ!
Δεν χάνει: Ο Σπανούλης το έκρινε ξανά στο τέλος!
Οι Αγγελόπουλοι στον πάγκο του Ολυμπιακού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK