Η Εφές έκανε χουνέρι στον Ολυμπιακό με Μακκόλουμ!

Ο Ολυμπιακός προσέφερε μέχρι και 1.000.000 δολάρια το χρόνο για τον Έρικ ΜακΚόλουμ όμως ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε την Αναντολού Εφές για επόμενη ομάδα του!

Η Εφές έκανε χουνέρι στον Ολυμπιακό με Μακκόλουμ!

Όνειρο ήταν και πάει... Ο Ολυμπιακός έκανε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του "μπόμπερ" Έρικ ΜακΚόλουμ προσφέροντάς του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ, όμως ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν θα πιάσει λιμάνι.

Η Αναντολού Εφές έσπευσε και αυτή να διεκδικήσει τον άλλοτε άσο της Γαλατάσαραϊ και τελικά ήταν εκείνη που βγήκε κερδισμένη στην άτυπη μάχη με τους φιναλίστ της Euroleague για την απόκτησή του.

Σήμερα νωρίς το μεσημέρι (14/7) η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε επίσημα πως συμφώνησε με τον παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια (υπέγραψε συμβόλαιο 1+1) και έτσι ο πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να βρει άμεσα άλλη λύση για να καλύψει το κενό στα γκαρντ.

Είναι πάντως τρομερή σύμπτωση ότι για έναν ακόμη παίκτη, τον τέταρτο, ενδιαφέρθηκαν τόσο η Εφές όσο και ο Ολυμπιακός στο φετινό μεταγραφικό παζάρι! Είχαν προηγηθεί ο Αυστραλός Μπροκ Μότουμ της Ζαλγκίρις (που κατεληξε στην Εφές), ο Γάλλος Κιμ Τιλί της Μπασκόνια (που κατέληξε στον Ολυμπιακό) αλλά και ο Ααρον Τζάκσον ο οποίος πήγε στην Κίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK