Η ελληνική σημαία είναι εκεί: ανάμεσα σε χιλιάδες πράσινες φανέλες!

Οι οπαδοί της Ζαλγκίρις έχουν δημιουργήσει μία εκπληκτική πράσινη εξέδρα γεμίζοντας το γήπεδο, παρόλα αυτά τρεις φίλοι του Ολυμπιακού "τρύπωσαν" σε αυτό μαζί με την ελληνική σημαία (PHOTOS).

Το κοινό της Ζαλγκίρις είναι καθαρά μπασκετικό και δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας και το έκανε και στο Game 3 της σειράς με τον Ολυμπιακό, με 15.000 οπαδούς να γεμίζουν την "Ζαλγκίριο Αρίνα" φορώντας μάλιστα όλοι τους πράσινα μπλουζάκια που τα βρήκαν στις θέσεις τους.

Μην νομίζετε όμως ότι δεν βρέθηκαν Έλληνες φίλαθλοι στην Λιθουανία, με τρεις φανς του Ολυμπιακού να "τρυπώνουν" στο σπίτι της Ζαλγκίρις και να μοιάζουν σε σταγόνα στον ωκεανό, κρατώντας την γαλανόλευκη ελληνική σημαία ανάμεσα σε χιλιάδες πράσινες φανέλες.

Φυσικά, θέση κοντά στην ομάδα και συγκεκριμένα στον πάγκο πήραν τρεις ακόμα Έλληνες, οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας, με την ελπίδα όταν γυρίσουν στην πατρίδα να έχουν τουλάχιστον μία νίκη στις αποσκευές τους.