Πού το πάει η Φενέρ με Πρίντεζη...

Μεταγραφική βόμβα φέρεται να ετοιμάζει η Φενέρ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της γειτονικής χώρας, καλοβλέπει την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη. Ποια τα μεταγραφικά σχέδια της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πώς εμπλέκονται σε αυτά δύο Έλληνες;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αποκλειστικό δημοσίευμα της " Fanatik" ρίχνει φως στην υπόθεση, γράφοντας πως βασική προτεραιότητα των... κίτρινων "καναρινιών" είναι η διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ, με λίγες πρωτοκλασάτες προσθήκες.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του πρώην "ερυθρόλευκου" Πέρο Άντιτς, που μάλλον θα σταματήσει και το μπάσκετ, στη θέση του οποίου θα αποκτηθεί ένα τεσσάρι πρώτης γραμμής. Οι Τούρκοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Νίκολα Μέλι που θα μείνει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Τα δεδομένα όμως μάλλον αλλάζουν.

Το τουρκικό μέσο δίνει άλλη διάσταση τονίζοντας πως "σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Μέλι, θα γίνει προσπάθεια απόκτησης του έμπειρου φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη"!

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, γεγονός που... σφραγίστηκε με την είσοδό του στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague και όπως είναι φυσικό είναι ίσως η τελευταία χρονιά που θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Πρώτο λόγο φυσικά έχει ο Ολυμπιακός και είναι πολύ δύσκολο οι Πειραιώτες να αφήσουν έναν από τους βασικούς τους παίκτες.

Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά και στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα, που μαζί με τον Μπόμπι Ντίξον είναι οι δύο πλέιμεϊκερ που ο Ομπράντοβιτς θέλει να κρατήσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Μετά την κατάκτηση της Euroleague, έχουν... ανοίξει οι ορέξεις των Τούρκων και στα μεταγραφικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK