Λέτε ο Σπανούλης να το σηκώσει μπροστά στον Ερντογάν;

Πληροφορίες από τουρκικές και όχι μόνο πηγές, αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας είναι διατεθειμένος να παραβρεθεί στον τελικό του Final-4 για να πανηγυρίσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της Φενέρμπαχτσε! Γιατί να μην του χαλάσει τα σχέδια ο αρχηγός του Ολυμπιακού;

Ο πιο διάσημος δηλωμένος φαν της Φενέρμπαχτσε είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και είναι μεγάλη η πρόκληση να δει από κοντά την ενδεχόμενη στέψη της ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης, για πρώτη φορά στα χρονικά του τουρκικού μπάσκετ.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Πρόεδρος της γείτονας χώρας έχει στο μυαλό του να βρεθεί το βράδυ της Κυριακής στο "Σινάν Ερντέμ" για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι και ο ίδιος ασφαλής.

Επειδή πάντως θα χρειαστεί τεράστια κινητοποίηση και αλλαγή των μέτρων τάξης την τελευταία στιγμή, ίσως αποτραπεί και δεν υλοποιήσει την αρχική σκέψη-πρόθεσή του.

Στην Κωνσταντινούπολη ο φανατισμός είναι έντονος και η συσπείρωση των Τούρκων μεγάλη.

Μήπως δεν έχουν υπολογίσει τον Ολυμπιακό; Μήπως δεν ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης και υπόλοιπη τρελο-παρέα;

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.