Με τα δικά του παιδιά ο Σφαιρόπουλος

Η επιθυμία των Παπανικολάου και Μπόγρη να πέσουν στη μάχη έφερε εκτός 12άδας τον Χόλις Τόμπσον που στο πρώτο ματς ήταν... σαν να μην έπαιξε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όφειλε να πάρει μια απόφαση: να ρισκάρει με παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι αγωνιστικά ή να δώσει χρόνο και ρόλο σ' εκείνους που δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Επέλεξε το πρώτο, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου, προερχόμενος από τραυματισμό, δήλωσε (με δική του πρωτοβουλία) διαθέσιμος για το ματς χωρίς γυρισμό με τη Ζαλγκίρις.

Ποιος "φαγώθηκε"; Ο πιο... περιττός από τους υπόλοιπους. Ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι της σειράς βρέθηκε στο παρκέ μονάχα για 4'35'' προλαβαίνοντας να καταγράψει στη στατιστική του ένα άστοχο τρίποντο.

Στη 12άδα που δηλώθηκε μπήκε και ο Γιώργος Μπόγρης. Μήπως και χρειαστεί να βοηθήσει για κάποια λεπτά, άσχετα από το αν έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου.

Γ.Ζ.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!