Με τα δικά του παιδιά ο Σφαιρόπουλος

Η επιθυμία των Παπανικολάου και Μπόγρη να πέσουν στη μάχη έφερε εκτός 12άδας τον Χόλις Τόμπσον που στο πρώτο ματς ήταν... σαν να μην έπαιξε.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όφειλε να πάρει μια απόφαση: να ρισκάρει με παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι αγωνιστικά ή να δώσει χρόνο και ρόλο σ' εκείνους που δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Επέλεξε το πρώτο, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου, προερχόμενος από τραυματισμό, δήλωσε (με δική του πρωτοβουλία) διαθέσιμος για το ματς χωρίς γυρισμό με τη Ζαλγκίρις.

Ποιος "φαγώθηκε"; Ο πιο... περιττός από τους υπόλοιπους. Ο Χόλις Τόμπσον, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι της σειράς βρέθηκε στο παρκέ μονάχα για 4'35'' προλαβαίνοντας να καταγράψει στη στατιστική του ένα άστοχο τρίποντο.

Στη 12άδα που δηλώθηκε μπήκε και ο Γιώργος Μπόγρης. Μήπως και χρειαστεί να βοηθήσει για κάποια λεπτά, άσχετα από το αν έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου.

Γ.Ζ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!