Μπαρτζώκας: "Αισθάνομαι ευλογημένος"

Ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες των παικτών του, αλλά και των αδερφών Αγγελόπουλων.

Μπαρτζώκας: "Αισθάνομαι ευλογημένος"
INTIME SPORTS

"Δεν είναι θαύμα αυτό που πετύχαμε. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι γι' αυτό που καταφέραμε. Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου από εδώ. Δεν είχαμε πίεση όλη τη χρονιά και καταφέραμε να εκφράσουμε το ταλέντο και τον χαρακτήρα μας. Αντιμετωπίσαμε 2 διαφορετικά ήδη μπάσκετ από την ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ και κάναμε αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουμε το ματς".

"Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ παίρνει εύκολα διαφορτές και έπρεπε να την καλύψουμε. Έχει πολύ αθλητικότητα, καλούς σουτέρ, αλλά όταν μιλήσαμε στο time, είπαμε να βάλουμε ένα χέρι σε κάθε μπάλα, σε κάθε σουτ, σε κάθε ριμπάουντ. Ο Στράτος (σ.σ. Περπέρογλου) σημείωσε και 2 τρίποντα που μας βοήθησαν στην ψυχολογία".

"Βρέθηκα εδώ στον κατάλληλο χρόνο, στο σημείο που έπρεπε. Ήμουν τυχερός και ευλογημένος, γιατί είμαι σε μία ομάδα που έχει χαρακτήρα. Εγώ έκανα λίγα, οι πρόεδροι και οι παίκτες τα έκαναν όλα".

Η συνέντευξη Τύπου: " Η ζωή μια όμορφες ιστορίες και είμαστε μία τέτοια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους ανήκουν στον Ολυμπιακό. Είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αντιμετωπίσαμε τραυματισμούς και δεχθήκαμε κριτική. Αλλά φτάσαμε πάλι στο τέλος. Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ, είναι στο χαρακτήρα μας. Παίξαμε διαφορετικά στιλ μπάσκετ, πετυχαίνοντας και 60 και 100 πόντους.

Είμαστε ενωμένοι και είμαστε παράδειγμα ότι η Ελλάδα μπορεί να κάνει θαύματα. Είναι γεγονός πως ανατρέψαμε πολλές διαφορές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν πανικοβαλλόμαστε, έχουμε τον τρόπο να επιστρέφουμε, παίκτες με χαρακτήρα, έχουν ψυχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπανούλης ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.

Είμαι τυχερός που ηγούμαι μιας ταλαντούχας ομάδα που παίζει σπουδαία. Κάθε πράγμα είναι θεϊκή επιθυμία, αλλά ο θεός και η τύχη πηγαίνουν με τους ανθρώπους που προσπαθούν. Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες. Οι Σέρβοι προπονητές πέτυχαν πολλά στις ελληνικές ομάδες, έφεραν γνώση. Ήταν σχολείο. Στο δικό μου πρόσωπο αντανακλάται ο Έλληνας προπονητής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK