Ο Άντιτς αποθέωσε τη "Θύρα 7" κι άφησε τα πάντα ανοιχτά...

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό και τη "Θύρα 7", αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ο Άντιτς δεν ξεχνά όσα καλά έχει ζήσει στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και φρόντισε να μιλήσει για ότι κρατά μέσα του από τις ημέρες του στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

"Ξέρουν ότι τους αγαπάω και είναι στην καρδιά μου και η ομάδα και η Θύρα 7. Είναι περίεργο να παίζω κόντρα στον Ολυμπιακό πρώτη φορά. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, μια συναισθηματική βραδιά. Τους ευχαριστώ που με τίμησαν", είπε στην κάμερα της "NOVA".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, σχολίασε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έβαλε πολλά τρίποντα, ο κόσμος τους έσπρωξε. Είναι πάντα δύσκολο να πάρεις το προβάδισμα από το ξεκίνημα στην έδρα του Ολυμπιακού. Στο τέλος μειώσαμε, κάποιοι παίκτες από τον πάγκο μας βοήθησαν".

Για το αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, είπε: "Ποτέ δεν λες "όχι". Κάθε χρόνο έρχομαι να δω τα ματς. Ξέρουν ότι τους αγαπάω. Πέρασα έξι χρόνια στην Αθήνα. Έχω φίλους και... αδέλφια εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα το σκεφτώ".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...