Ο Γιανγκ αποκάλυψε το μυστικό του... Σπανούλη

Ο τρόπος που ο Βασίλης Σπανούλης "σκότωσε" στο φινάλε του ματς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τον Πάτρικ Γιανγκ να δηλώνει... "ενοχλημένος" μιλώντας μπροστά στις κάμερες.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει τον τρόπο του να κατατροπώνει  την "ρωσική αρκούδα" στα Final-4 (μετράει 4 στις 4 επιτυχίες ενώ ο Σφαιρόπουλος έχει βγει νικητής και στις δύο 2 κόντρες του με τον Ιτούδη στη μάχη των πάγκων) και το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι τα ρόστερ των δύο ομάδων.

Εκείνο που παραμένει ωστόσο ως η "σταθερά" στην κόντρα των δύο ομάδων είναι η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, με τον Πάτρικ Γιανγκ να βρίσκει την ευκαιρία για χιούμορ στο φινάλε του ημιτελικού αφού δήλωσε... ενοχλημένος από τον "Kill Bill".

"Είναι σχεδόν ενοχλητικό γιατί κάνει τα ίδια πράγματα συνέχεια. Είναι πάντα έτοιμος γιατί τα εξασκεί αυτά τα σουτ", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ.

 

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.