Ο Σφαιρόπουλος διέλυσε τη Φενέρ, αλλά δεν ξέχασε το ΟΑΚΑ!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπειτα από την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρ (90-75) δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα με μήνυμα προς τη διαιτησία.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αναμφισβήτητα ήταν πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών έπειτα από τις ήττες στην Ευρώπη και αυτή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τη νίκη επί της Φενέρ με το επιβλητικό 90-75 συνόδεψαν δηλώσεις για πάθος, κοινό στόχο, ωστόσο δεν έλειψε και η μπηχτή για τη διαιτησία στη "μάχη" με τους "πράσινους" την περασμένη εβδομάδα: "Στο ένα ματς μας άφησαν να συνεχίσουμε να παίζουμε στο άλλο δεν μας αφήσανε και έγινε αυτό που έγινε σήμερα."

Από εκεί και πέρα ο Σφαιρόπουλος είπε: "Είχαμε μεγάλη θέληση για το παιχνίδι. Είχαμε μεγάλο πάθος ακόμα και παιδιά που δεν σκόραραν δώσανε και την ψυχή τους. Οι πόντοι δεν με ενδιαφέρουν ποιος τους βάζει. Με ενδιαφέρουν να δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα. Ήμασταν αποφασισμένοι και έτοιμοι. Ήταν ένα παιχνίδι που το αξίζαμε και έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια που δεν αξίζαμε να τα χάσουμε. Η ομάδα αντέδρασε και περιμένουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας..."

Και έκλεισε αναφέροντας: " Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα η ομάδα ήρθε ακόμα πιο κοντά και πεισμώσαμε ακόμα πιο πολύ. Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι και έγινε αυτό που έγινε σήμερα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK