Ο Σφαιρόπουλος ευχαρίστησε τους Αγγελόπουλους για συγκεκριμένο λόγο

Εκτός από τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε έναν καλό λόγο και για τους δύο προέδρους του Ολυμπιακού. Διότι είχαν και αυτοί μερίδιο στο διπλό επί της Ούνιξ στο Καζάν.

Ο Ολυμπιακός πήγε, νίκησε και απήλθε από το Καζάν. Δεδομένων των αγωνιστικών προβλημάτων, η έξτρα ταλαιπωρία από το ταξίδι στη ρωσική πόλη ενδεχομένως θα ήταν ένα δυσβάστακτο βάρος.

Γι' αυτό και μετά το "ερυθρόλευκο" 90-75 επί της Ούνιξ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχαρίστησε "τους προέδρους μας που μας έδωσαν αυτή την πτήση τσάρτερ και την ευκαιρία στους παίκτες να είναι ξεκούραστοι".

Σχολιάζοντας την ολοκληρωτική εμφάνιση της ομάδας του ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας. Εκπλήξαμε την Ούνικς με τον πρώτο μας δεκάλεπτο και συνολικά με το πρώτο μας ημίχρονο. Η Ούνικς είναι μια ομάδα έδρας όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν, τους κρατήσαμε χαμηλά, ο επιθετικός μας ρυθμός ήταν φοβερός και αυτός ήταν ο λόγος για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα. Στο ημίχρονο είπαμε πως η Ούνικς θα προσπαθήσει να αντιδράσει, περιμέναμε να μας βάλουν πίεση και αυτό ακριβώς έγινε.

Στην τρίτη περίοδο δυσκολευτήκαμε από τη σκληρή άμυνα της Ούνικς, αλλά ύστερα από λίγο διάστημα και μέσω της αμυντικής μας προσπάθειας, βρήκαμε τον δρόμο μας. Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση και αυτό μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο προβάδισμα. Το παιχνίδι πήγε στους εφτά πόντους, εκεί ήταν πολύ κρίσιμο το σημείο, αλλά η άμυνα μας ήταν αυτή που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Γενικά νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του, είχαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απόψε και γι αυτή την τεράστια προσπάθεια και το πνεύμα του πολεμιστή που έδειξαν οι παίκτες μου, τους βγάζω το καπέλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πού να ήταν πλήρης ο Ολυμπιακός...
Ολοκληρωτικό μπάσκετ και χωρίς τον Σπανούλη