Ο Σφαιρόπουλος ομολόγησε την αχίλλειο πτέρνα του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχασε στη Μόσχα από την άμυνά του ενώ δικαιολόγησε τον Μπόμπι Μπράουν για την προβληματική παρουσία του με την ΤΣΣΚΑ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / CSKA MOSCOW - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γενικότερα, όχι μόνο στο ξεκίνημα. Αλλά όταν εδώ στην Μόσχα δεν παίξεις καλή άμυνα, τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια σπουδαία επίθεση, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ.

Είχαν 60% στα δίποντα. Επίσης, όταν επιτρέπεις τόσο εύκολους πόντους από το ζωγραφιστό, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όχι την ΤΣΣΚΑ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 89-91 από τους Μοσχοβίτες, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να καλύπτει ουσιαστικά τον Μπόμπι Μπράουν για την εμφάνισή του, υποστηρίζοντας πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

"Είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK