Ο Σφαιρόπουλος προτιμάει έναν πλήρη Παναθηναϊκό!

Οι ατάκες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη συνέντευξη Τύπου πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Τι είπε για Παναθηναϊκό, Σπανούλη-Πρίντεζη και κόσμο.

Ο Σφαιρόπουλος προτιμάει έναν πλήρη Παναθηναϊκό!

Πιο εύκολο... αντίπαλο χαρακτήρισε τον πλήρη Παναθηναϊκό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεδομένου ότι μπορεί να τον διαβάσει καλύτερα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν από τη δεύτερη εφετινή μάχη των αιωνίων στην Ευρωλίγκα, ρωτήθηκε για τις επιστροφές-προσθήκες στο αντίπαλο ρόστερ και αποκρίθηκε ότι " υπάρχουν τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς. Είναι πλήρης δηλαδή και αυτό είναι πιο καλό για μας, αφού ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τους σταματήσουμε".

Φυσικά η κουβέντα πήγε στους λαβωμένος Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Οι οποίοι -όπως όλα δείχνουν- θα είναι παρόντες.

" Ο Πρίντεζης είναι πιο μπροστά στην αποκατάστασή του, έχει δύο προπονήσεις. Δεν είναι στο 100%, αλλά είναι στη διάθεσή μας. Καιο Σπανούλης θα καταφέρει να παίξει. Προς τα εκεί οδεύει", ανέφερε.

Όσο για τον Ντόμινικ Γουότερς που θα ντεμπουτάρει με τα ερυθρόλευκα: " Τον πήραμε γιατί ξέραμε τι θα μας δώσει. Έχει την εμπειρία να ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Ασφαλώς δεν μπορεί να είναι 100% εναρμονισμένος με την υπόλοιπη ομάδα".

Αναφέρθηκε επίσης στην αθρόα προσέλευση του κόσμου και το sold-out. " Η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Δεν είναι εύκολο να πληρώνει εισιτήριο κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά με την προσπάθεια που γίνεται και με τη δυσκολία του πρωταθλήματος αξίζουμε τη συμπαράσταση. Ο κόσμος πρέπει να συνεισφέρει με τη φωνή του. Το θέλουμε και αύριο, αλλά και σε κάθε ματς, σε κόσμια πάντα πλαίσια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σχολείο" για τον Πασκουάλ ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK