O θριαμβευτής Σφαιρόπουλος άφησε τη σπόντα του με αφορμή τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία σε ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως αυτή τη φορά μίλησε εντελώς διαφορετικά...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

"Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο σπουδαίους συλλόγους της Ευρώπης. Στην παράταση ήταν πολύ σημαντικό πως όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το πάνω χέρι, δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία περίοδο.

Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Έχουμε έξι ακόμη παιχνίδια μπροστά μας, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε", δήλωσε χαρακτηριστικά για το 13ο ντέρμπι αιωνίων (9-4 οι νίκες για τον Ολυμπιακό) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση για τη διαιτησία θέλησε να στείλει μήνυμα σε σύγκριση με κατά καιρούς παράπονα που έχει εκφράσει για τους διαιτητές στα εγχώρια ντέρμπι.

"Η διαιτησία ήταν αντάξια της EuroLeague, αντάξια του ευρωπαϊκού επιπέδου των δύο ομάδων. Οι διαιτητές σφύριζαν ό,τι έβλεπαν".

Όσον αφορά δε στην επιστροφή του Τιλί μετά τον τραυματισμό και στο ντεμπούτο του Μπόμπι Μπράουν, ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε έναν καλό λόγο να πει, όπως επίσης και για τον Μπράιαν Ρόμπερτς που ήταν καθοριστικός για την άλωση του ΟΑΚΑ:

"Ο Κιμ (Τιλί) είναι ένας παίκτης που έλειψε πολύ, η αθλητικότητά του. Γέμισε τη ρακέτα, έκοψε κάποιες φάσεις, πήρε ριμπάουντ. Κι όλα αυτά ενώ είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Από την άλλη, ο Μπόμπι (Μπράουν) είναι μόλις μια εβδομάδα μαζί μας, δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει απόλυτα την ομάδα.

Κι αυτός κι ο Μπράιαν (Ρόμπερτς) βοήθησε πολύ, είναι παίκτης - κλειδί. Ξέρουμε την ποιότητά του. Μαζί με τον υπόλοιπο κορμό, δημιουργούν ένα ισχυρό σύνολο. Είναι μια στιγμή που την περιμέναμε πολύ καιρό, να είναι όλη η ομάδα μαζί και να δουλεύει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK