Οι δυο ομάδες που υπολογίζει περισσότερο εφέτος ο Σφαιρόπουλος

Ο λόγος που ο κόουτς του Ολυμπιακού χαρακτήρισε πιο δύσκολη την εφετινή Ευρωλίγκα, πριν από την πρεμιέρα της Πέμπτης κόντρα στην Μπασκόνια, δεν είναι η ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Η πρώτη ευρω-συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυβε... ειδήσεις. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν επηρέασε τις σκέψεις του Έλληνα κόουτς για πρόωρη συμμετοχή του Μπράιν Ρόμπερτς, λέγοντας πως " δεν είναι έτοιμος και είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει δίχως προπόνηση", ούτε η αλλαγή της έδρας τον έκανε να ψάξει για δικαιολογίες υπογραμμίζοντας πως επιθυμία του είναι " να έχουμε μία ομάδα που θα παίζει εξίσου καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας".

Εκεί που μπορεί να εστιάσει κάποιος είναι στην ατάκα για τη συνολική δυναμική της νέας Ευρωλίγκας. Ο Σφαιρόπουλος είναι σίγουρος πως " εφέτος θα είναι πιο ανταγωνιστική" και εξήγησε τη συλλογιστική του.

" Αφενός η Μακάμπι είναι πιο ομάδα, αφετέρου η Μπαρτσελόνα θα είναι διαφορετική", αποκρίθηκε για το βαθμό δυσκολίας, προσθέτοντας, για να μην ξεχάσουμε, πως " υπάρχει και συσσώρευση κούρασης από τις εθνικές στις οποίες έπαιζαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι παίκτες και πρέπει να τη διαχειριστούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK