Παίζει ή όχι με Παναθηναϊκό ο Γουίλτζερ; Ο Σφαιρόπουλος απάντησε...

Ο Κάιλ Γουίλτζερ συμπλήρωσε ήδη δέκα ημέρες στην Αθήνα, ακόμη πάντως ντεμπούτο δεν έχει κάνει. Τι θα συμβεί την Παρασκευή; Θα είναι στη 12άδα του Ολυμπιακού;

Το πόδι του επί ελληνικού εδάφους το πάτησε στις 31 Οκτωβρίου. Έκτοτε μόνο προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Τίποτα περισσότερο για τον Κάιλ Γουίλτζερ που "παλεύει" να ενσωματωθεί στο "ερυθρόλευκο" σύνολο και να γίνει ωφέλιμος. Να τον μάθουν και να τους μάθει. Θέλει χρόνο κι ας τρέχουν οι υποχρεώσεις.

Ίσως τον δούμε στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό, ίσως και όχι.

Όλα ανοικτά, σύμφωνα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο. "Ειλικρινά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Θα κάνουμε τη σημερινή προπόνηση, θα κάνουμε και αύριο το shoοtaround και τελευταία στιγμή θ' αποφασίσω για τον Γουίλτζερ. Είναι πολύ νωρίς και ακόμα δεν έχει μπει καλά στην ομάδα. Ίσως είναι λίγο ρίσκο να το βάλουμε, ίσως τον χρειαστούμε", απάντησε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκτίμηση; Ο Καναδός αχνοβλέπει τη 12άδα.

Τον Βασίλη Σπανούλη πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού σκοπεύει να τον βάλει "να παίξει χωρίς προπόνηση", όπως είπε χαριτολογώντας. Τον έχει ανάγκη σε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ακόμα.