Παίζει με Χίμκι ο Χάντερ, "πράσινο φως" για Λοτζέσκι

Ο Οθέλο Χάντερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, με αποτέλεσμα να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι με την Χίμκι (31/03, 20:45). Ευχάριστα μαντάτα και για τον Ματ Λοτζέσκι.

Παίζει με Χίμκι ο Χάντερ, "πράσινο φως" για Λοτζέσκι

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί ο τραυματισμός του Οθέλο Χάντερ στην αναμέτρηση με τον Άρη. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, με αποτέλεσμα να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το κρίσιμο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τη Χίμκι.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Ματ Λοτζέσκι, καθώς το ιατρικό τιμ έδωσε το "ΟΚ" ώστε ο Βέλγος γκαρντ να επιστρέψει σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Ο Οθέλο Χάντερ υποβλήθηκε το μεσημέρι σε εξετάσεις μετά το ακούσιο χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Αμερικανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Δεν συμμετέχει στη σημερινή προπόνηση, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του κόουτς στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης στο ΣΕΦ πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα.

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Ματ Λοτζέσκι και πλέον άναψε το πράσινο φως για την επανένταξη του Αμερικανού στις προπονήσεις της ομάδας. Αυτό θα γίνει σταδιακά και βάσει προγραμματισμού από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ.

Θυμηθείτε το συμβάν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάντερ

Καρέ-καρέ: Η αποχώρηση του τραυματία Χάντερ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χάντερ: δεν μπορούσε να περπατήσει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK