Παπανικολάου: "Έχουμε μέταλλο, ας ανατρέξουν στο youtube για να το θυμηθούν"

Μέχρι τέλους θα παλέψει για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, όπως υποστήριξε ο Κώστας Παπανικολάου.

Παπανικολάου: "Έχουμε μέταλλο, ας ανατρέξουν στο youtube για να το θυμηθούν"
Παπανικολάου Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θέλει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει εκτός πλέι οφ και μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάμπεργκ παρέπεμψε άπαντες να θυμηθούν τι έχει συμβεί στο παρελθόν.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών ανέφερε: " Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά επιτρέψαμε με κάποια κενά διαστήματα στην Μπάμπεργκ να επιστρέψει. Έβαλε τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήρε τη νίκη. Υπάρχουν ανάλογες στιγμές που έχουμε βάλει εμείς τέτοια καλάθια.

Στην τελευταία επίθεση έγινε ένα έξυπνο τρικ με μπακ σκριν που δεν το περιμέναμε. Δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι, δεν έχει σημασία ποιος έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Μετά Χριστόν προφήτες υπάρχουν πολλοί. Εμπιστευόμαστε την άμυνά μας, αυτή μας έχει φέρει ως εδώ. Ένα μικρό λάθος μπορεί να στερήσει ένα παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει το μέταλλό του, πώς μπορεί να παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Όσοι τα έχουν ξεχάσει, ας ανατρέξουν στο ίντερνετ και το youtube για να θυμηθούν. Δεν ξέρω αν μπορούμε φέτος να κάνουμε το ίδιο, δεν γίνονται κάθε χρονιά. Αυτό το παιχνίδι δεν δικαιούται να μας επηρεάσει. Κοιτάμε καθένα ξεχωριστά. Θα ξεκουραστούμε, γυρίζουμε και προετοιμαζόμαστε για την ΑΕΚ. Η ομάδα έχει παίκτες-μαχητές και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός 72-71

Ετσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός

Σφαιρόπουλος: "Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ στο τέλος"

Το λάθος του Σπανούλη στο τελευταίο δευτερόλεπτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK