Πρίντεζης στον Sport24Radio: "Παίζουν και άλλοι μπάσκετ"

Στον αέρα του Sport24Radio φιλοξενήθηκε μετά την ήττα από τη Χίμκι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης στον Sport24Radio: "Παίζουν και άλλοι μπάσκετ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολα όσα είπε ο Ελληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού

"Είχε φοβερά ποσοστά η Χίμκι στην επίθεση, έβαλε μεγάλα τρίποντα, πήρε και πολλά ριμπάουντ. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο. Έχουμε και άλλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε λίγες πιθανότητες πλέον για πρόκριση, έχουμε ακόμη ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη και από εκεί και πέρα μακάρι να μας βολέψουν τα αποτελέσματα.

Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές η κάθε ομάδα παίρνει αυτό που της αξίζει. Δυστυχώς πληρώνουμε κάποιες κακές ήττες που κάναμε νωρίτερα στο TOP-16. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστείς κάθε σεζόν. Είναι δύσκολο, γιατί και η ομάδα κάθε χρόνο αλλάζει για διάφορους λόγους. Πήγαμε σε συνεχόμενα Final-Four, πήραμε τρόπαια, παίξαμε τελικούς, κάναμε πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να πρωταγωνιστείς. Δεν παίζουμε μπάσκετ μόνο εμείς, παίζουν και οι άλλοι. Θα πρέπει ο καθένας μας να κάνει την αυτοκριτική του. Ξέρουμε τι φταίει. Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Όλοι στην ομάδα είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι από αυτήν την ήττα, όλοι είμαστε πικραμένοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χίμκι-Ολυμπιακός 98-66

ΣΕΝΑΡΙΑ: Το θαύμα κυνηγάει ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK