Πρίντεζης: "Τίποτα δεν τελείωσε"

Ο Γιώργος Πρίντεζης παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την ήττα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε, τίποτα δεν χάθηκε για τον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης: "Τίποτα δεν τελείωσε"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ξέχωρα από το αποτέλεσμα που δεν ήταν και το καλύτερο, ήταν ένα ματς που το παλέψαμε πάρα πολύ. Είχαμε ένα κακό διάστημα το οποίο μας στοίχισε. Γενικότερα, δεν θα ήθελα να σταθώ σε αυτή την ήττα. Μπορεί να χάσαμε, αλλά συνεχίζουμε. Και πέρσι είχαμε ξεκινήσει την σεζόν στο TOP-16 με 1 νίκη και 3 ήττες, αλλά στο τέλος εμείς τα καταφέραμε. Προχωράμε και ξέρουμε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη.

Σίγουρα στην τρίτη περίοδο μας κόστισαν αρκετά πράγματα. Χάσαμε την ενέργεια μας, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ, έβαλε μεγάλα σουτ και ο Ναβάρο, αλλά δεν θεωρώ πως χάσαμε από εκείνον.

Σίγουρα βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα ο Ναβάρο, είναι σπουδαίο παίκτης, αλλά ήταν και άλλοι παίκτες που έκαναν την "ζημιά". Για να κερδίσεις μια καλή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλους τους τομείς. Θεωρώ πως το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι νέοι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Σίγουρο όμως δεν είναι εύκολο. Είμαστε όλοι μας πάρα πολύ στεναχωρημένοι, όπως ήμασταν και μετά το χαμένο ματς στο Μιλάνο, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και τίποτε δεν έχει κριθεί.

Η ομάδα βρέθηκε σε μία πολύ μεγάλη φόρμα για ένα μεγάλο διάστημα, μετρώντας 23 σερί νίκες, αλλά ξέραμε πως δεν μετράει εκείνο το διάστημα, όπως κατά την γνώμη μου δεν μετράει ούτε το τώρα. Σημασία έχει τι θα κάνεις στο τέλος. Τόσο το πρωτάθλημα, όσο και η Ευρωλίγκα, έχουν ακόμη πολύ δρόμο. Βλέποντας και κάνοντας.

Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά, και να εγγυηθώ, είναι ότι όλοι στην ομάδα δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά και θεωρώ πως όλη αυτή η καλή δουλειά θα βγει στο παρκέ κάποια στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK