Σφαιρόπουλος: "Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να μάθει από τον τρόπο που έχασε αλλά και τις συνθήκες. Ολα όσα τόνισε.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Ελληνα κόουτς: " Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας που έφεραν την ομάδα μέχρι τον τελικό. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που έπαιξαν μέχρι τώρα. Δώσαμε τέσσερα νοκ άουτ ματς για να γίνουμε πρωταθλητές. Αναφέρομαι στα παιχνίδια των πλέι οφ όπου ήμασταν πίσω με 2-1 απέναντι στην Εφές. Θέλαμε τέσσερις νίκες από τότε για να γίνουμε πρωταθλητές. Κερδίσαμε τα τρία από τα τέσσερα αυτά ματς, αλλά στο τέλος δεν είχαμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε τον τίτλο.

Ασφαλώς υπάρχει μικρή απογοήτευση, αλλά έχουμε και μεγάλη περηφάνια για το πώς παίξαμε και το ότι η ομάδα επέστρεψε στο Final Four και έπαιξε στον τελικό. Θέλω να συγχαρώ τη Φενέρμπαχτσε, για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Το άξιζαν, έπαιξαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και πήραν το τρόπαιο.

Στα δύο τελευταία Final Four παίξαμε στην έδρα του αντιπάλου στον τελικό. Το "Σινάν Ερντέμ" δεν είναι έδρα της Φενέρ, αλλά οι περισσότεροι οπαδοί ήταν της Φενέρ. Αυτό δυσκόλεψε το έργο μας, αλλά πιστεύω πως έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια σε δύσκολες έδρες, με θορυβώδες πλήθος. Σίγουρα αυτό που ζήσαμε θα μας βοηθήσει για το μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK