Σφαιρόπουλος: "Δεν ξέρω αν είναι καλό το 10-5"

Κάθε πράγμα στον καιρό του, θα μπορούσε να είναι η απάντηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σφαιρόπουλος: "Δεν ξέρω αν είναι καλό το 10-5"

Ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τον πρώτο γύρο στην Ευρωλίγκα, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη συνέχεια, γνωρίζοντας πως απαιτείται εγρήγορση.

" Δεν ξέρω αν είναι καλό το 10-5. Δεν θα κάνω τώρα απολογισμό. Δεν κοιτάμε ούτε πίσω ούτε μακριά μπροστά. Βλέπουμε απλώς τα λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Ο απολογισμός θα γίνει μετά το 30ο παιχνίδι, τι ακριβώς έγινε και τι δεν έγινε", απάντησε ο κόουτς του Ολυμπιακού στη σχετική ερώτηση.

Στην ανάλυσή του για τον αγώνα ανέφερε: " Αξίζαμε να κερδίσουμε με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι και την αποφασιστικότητα που είχαμε. Αναγκάσαμε μια ομάδα με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες να πετύχει μόνο 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και βάλαμε τους όρους του παιχνδιού κυριαρχώντας μέχρι το 30'. Η Φενέρ προσπάθησε να αντιδράσει, πέτυχε εύκολους πόντους, την ίδια στιγμή που εμείς δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα στην επίθεση. Στο τέλος όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε καλή διαφορά για το επίπεδο του αγώνα. Πρέπει όμως να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στον πιο δύσκολο β' γύρο. Κάθε νίκη σημαντική. Κάναμε κατάθεση ψυχής".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο που ήρθε στο ΣΕΦ, ανέφερε: " Το γήπεδο ήταν πρώτη φορά γεμάτο. Θέλουμε την υποστήριξή τους κάθε φορά γιατί κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Άγιος Βασίλης Σπανούλης έκανε δώρο τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK