Σφαιρόπουλος: "Στην Ελλάδα πολλές φορές ο Τύπος είναι κατευθυνόμενος"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναγνώρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε, βρήκε ωστόσο αρκετά ελαφρυντικά για την ομάδα του.

Σφαιρόπουλος: "Στην Ελλάδα πολλές φορές ο Τύπος είναι κατευθυνόμενος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δηλώσεις του Ελληνα κόουτς : Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι, αλλά δεν είναι στιγμή να πούμε τι έφταιξε γιατί η σεζόν ακόμη τρέχει. Όταν χτίζεις όμως μια ομάδα κι έχεις τόσους τραυματισμούς σε καίριες θέσεις αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Για του λόγου το αληθές είδατε πόσο μας έλειψε ο Λοτζέσκι σήμερα. Ο Χάκετ παίζει με κομμένο τένοντα, ο Πρίντεζης έχει πρόβλημα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, πέσαμε στον πιο δύσκολο όμιλο, το σύστημα αποδείχτηκε πως δεν ήταν δίκαιο γιατί αν και πρώτοι πέσαμε στον πιο δύσκολο όμιλο.

Του χρόνου το σύστημα θα είναι πιο δίκαιο και στη διάρκεια θα δείχνεις την αξία σου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που έχει κάνει πολλές επιτυχίες και τέτοιες καταστάσεις τη δυναμώνουν και δεν την πτοούν. Θα συνεχίσει να παλεύει, όπως πάλεψε σήμερα, χωρίς μεγάλο κίνητρο και παρά την απογοήτευση. Παλέψαμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για τον τίτλο.

Το παιχνίδι που μας στοίχισε πάρα πολύ ήταν με την Μπάμπεργκ εδώ. Χάσαμε όχι μόνο το παιχνίδι, αλλά και άλλα πράγματα που φάνηκαν στα επόμενα ματς. Τον τελικό απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Δεν είναι ώρα για απολογισμό.

Δεν νομίζω πως υπάρχει αμφισβήτηση, τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στην ομάδα. Το να βγαίνουν στα social media και να λένε κάποιοι, που μπορεί να είναι αντίπαλοι της ομάδας ή εγκάθετοι, δεν με ενδιαφέρει. Όσο για τον Τύπο, στην Ελλάδα πολλές φορές είναι κατευθυνόμενος. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας. Καμιά ομάδα δεν είναι άτρωτη.

Το πιο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου προς την ομάδα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να με χειροκροτούν. Αισθάνομαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό και κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι προσπάθεια γίνεται και ότι ο Ολυμπιακός παλεύει, σχεδόν πάντα. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, πιστεύουμε στην ομάδα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ 96-99

News 24/7

24MEDIA NETWORK