ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Για το παιχνίδι κόντρα στην Ζάλγκιρις σχολίασε: "Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα ματς στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είναι μαχητική ομάδα η Ζάλγκιρις, παλεύει όλα τα ματς. Έχει τρεις σερί νίκες και έχει καλό μομέντουμ. Έίναι αρκετά σκληρή ομάδα, επιτίθεται με πολλούς τρόπους. Πρέπει να τους εξουδετερώσουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είναι κρίσιμο ματς, θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ. Πλησιάζουμε στο τέλος. Κάθε παιχνίδι εντός έδρας είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο".
Για το αν είναι "κλειδί" ο ρυθμός, δήλωσε: "Δεν είναι μόνο ο ρυθμός. Έχουν καλό τρανζίσιον παιχνίδι και έρλι όφενς στις επιθέσεις τους. Κάνουν επιθέσεις πικ-εν-ρολ, τερν άουτ, παίζουν στο low-post, παίζουν από μέσα προς τα έξω, έχουν ποικιλία στο πως σκοράρουν. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αμυνθούμε και να τους εξουδετερώσουμε. Δεν φοβόμαστε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει όπως κάθε φορά".
Για την κατάσταση των παικτών που αντιμετώπισαν τραυματισμούς: "Ο Σπανούλης έχει ήδη μπει στην ομάδα και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό. Ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει με την ομάδα καθόλου, δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες με την ομάδα. Είναι αμφίβολος έως δύσκολο να παίξει. Ο Γιανγκ κάθε θεραπείες στο πόδι του, θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθει".

Ο Εξέβιερ Σίμπσον ξανακάνει μόδα το skyhook
Δεν είναι θαύμα της φύσης ή υπερταλαντούχος... κάπου (σουτ, πάσες, αθλητικότητα κλπ). Παρ' όλα αυτά ο Εξέβιερ Σίμπσον είναι ο λόγος που το University of Michigan είναι μεταξύ των φαβορί στο φετινό NCAA.

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί
Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.