Σπανούλης: "Έχουν γίνει λάθη απ' όλους μας, αλλά δεν είναι ώρα για δάκρυα"

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ύστερα από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του στα δύσκολα.

Σπανούλης: "Έχουν γίνει λάθη απ' όλους μας, αλλά δεν είναι ώρα για δάκρυα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Απολογισμό θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς όταν τελειώσει και το πρωτάθλημα. Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε εκτός προημιτελικών. Έχουμε κάνει θαύματα στην Ευρώπη και μας κακοφαίνεται. Πρέπει να σηκώσουμε στο κεφάλι. Παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα,όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν παίξαμε το μπάσκετ που έπρεπε. Κάποιοι θα πουν για τους τραυματισμούς, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Ήρθε σε ένα ματς αδιάφορο και μας βοήθησε απίστευτα. Το σημερινό χειροκρότημα αξίζει παραπάνω κι από έναν τίτλο. Αποδεικνύει τι έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ο ίδιος".

Για τα αίτια του αποκλεισμού: "Δεν είναι ώρα για αναλύσεις. Όσο χάναμε μειώνονταν οι ελπίδες να προκριθούμε. Αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό. Όλες οι ομάδες είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη θα περάσουν δυσκολίες και αποτυχίες. Το θέμα είναι να μένεις ενωμένος ώστε να προχωρήσεις εκ νέου προς την κορυφή".

Για τη συνέχεια: "Παίζουμε σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Πρέπει τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Όλοι παλέψαμε και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουν γίνει λάθη απ' όλους μας, αλλά δεν είναι ώρα για δάκρυα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό με το Ρέθυμνο".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Oλυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 96-99
Γι'αυτό απέτυχε στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK