Σπανούλης: "Συνέχεια τρυπάμε το ταβάνι μας..."

Στην "καυτή" έδρα, αλλά και τα μεγάλα σουτ που έβαλε η Φενέρμπαχτσε απέδωσε τα αίτια της ήττας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.Δείτε τι δήλωσε στον Sport24 Radio.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, ο Ολυμπιακός έπαιξε σε τελικό της EuroLeague, αλλά ξανά στην έδρα του αντιπάλου του. Το 2015 ήταν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, φέτος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η δυσκολία του έργου του δηλαδή είναι μεγάλη, όπως εξήγησε κι ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 μετά την ολοκλήρωση του τελικού.

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, τους πλησιάσαμε στους τέσσερις, αλλά έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια. Παίξαμε δύο τελικούς στην έδρα του αντιπάλου, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Φαντάσου να παίζαμε στο ΣΕΦ, έναν τελικό. Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, συνέχεια τρυπάμε το ταβάνι αυτής της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να πάμε για το πρωτάθλημα", δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Καλώς ή κακώς, η ομάδα έχει παίξει σε τόσους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την EuroLeague κάθε χρόνο. Συν του ότι δεν παίζουμε με τα ποιο σωστά κριτήρια, να παίζουμε διαρκώς εκτός έδρας στα Final Four. Έτσι είναι το σύστημα, δώσαμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, κοιτάμε ήδη τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK