Ταπεινά αλλά με πίστη στον τελικό

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Γιώργου Πρίντεζη ενόψει του κυριακάτικου τελικού κόντρα στη Φενέρ.

Ταπεινά αλλά με πίστη στον τελικό

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, καθώς όπως είπε: "για ακόμη μία φορά η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν απλά το πρώτο βήμα προς την κορυφή".

Έτοιμος να ζήσει άλλη μια μεγάλη στιγμή της ιστορίας του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής, δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

" Όταν έρχεσαι σε ένα Final Four, είσαι έτοιμος να παίξεις δυο Τελικούς. Μετά τη νίκη μας στον ημιτελικό, είπαμε ότι κάναμε απλά το πρώτο βήμα" εξήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως: "Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για το club, διότι δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ ταπεινά ώστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε αυτόν τον Τελικό. Για εμάς τα δυο παιχνίδια της regular season είναι τελείως διαφορετικά από το αυριανό παιχνίδι. Ενας Τελικός, είναι ένας Τελικός. Πρέπει να πάρουμε μικρά πράγματα από εκείνους τους αγώνες, όμως αυτός θα είναι εντελώς διαφορετικός".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην εξαιρετική φόρμα που έχει το τελευταίο διάστημα η αυριανή αντίπαλος της ομάδας του: "Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η Φενέρμπαχτσε είναι στην καλύτερη κατάστασή της. Εχει τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, παίζει μπροστά στο κοινό της και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Είμαστε το αουτσάιντερ, μα θα παλέψουμε για τις πιθανότητές μας".

Στο γήπεδο που έγραψε ιστορία το 2012, ο Γιώργος Πρίντεζης θέλει να ζήσει άλλη μια μεγάλη στιγμή το βράδυ της Κυριακής. Και είναι έτοιμος για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του απέναντι στην πιθανότατα πιο δύσκολη αντίπαλο που θα μπορούσε να συναντήσει σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα: " Για εμάς είναι τιμή να βρισκόμαστε σε έναν ακόμη Τελικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολη ήταν η φετινή EuroLeague. Είναι σημαντικό που φτάσαμε εδώ, για εμάς, για τον κόσμο, για το club. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε, ελπίζω ότι θα πετύχουμε και θα πάρουμε άλλο ένα τρόπαιο" είπε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και κατέληξε κάνοντας σχόλιο για τον άνθρωπο που κουβαλά μαζί του τον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών: "Ο Σπανούλης είναι ηγέτης, είναι δύσκολο να τον "διαβάσεις" και να τον σταματήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK