Τι είπε ο Πρίντεζης για τη βολή που... δεν έπρεπε να μπει

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε πως ίσως κατά βάθος να'θελε να μπει η βολή που... έπρεπε να χάσει ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δικαιώθηκε η επιλογή να γίνει φάουλ στον Καλάθη.

Τι είπε ο Πρίντεζης για τη βολή που... δεν έπρεπε να μπει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το σκορ στο 78-77 υπέρ του Ολυμπιακού και μόλις 3'' να μένουν για το φινάλε,η λογική υπαγόρευε στον Γιώργο Πρίντεζη να αστοχήσει στη συμπληρωτική βολή για να μη δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει τη νίκη στο φινάλε.

Αυτή ακριβώς την οδηγία πήρε άλλωστε ο υπαρχηγός των Πειραιωτών από τον Γιάννη Σφαιρόπουλου όμως προς έκπληξη όλων ευστόχησε και έτσι οι "πράσινοι" είχαν την ευκαιρία στο τέλος να "κλέψουν" το ματς με τρίποντο, άσχετα αν δεν τα κατάφεραν με τον Φώτση.

Τί ακριβώς έγινε και ο Πρίντεζης δεν... υπάκουσε στην εντολή από τον πάγκο; Έγινε επίτηδες ή κατά λάθος; Ο ίδιος ο "Πριντ" ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στους δημοσιογράφους στα αποδυτήρια:

Τι είπε ο Πρίντεζης για τη βολή που... δεν έπρεπε να μπει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Είναι λίγο γελοίο... ε; Φοβήθηκα μήπως φύγει λοξά και δοθεί παράβαση. Τελικά μπήκε. Ισως κατά βάθος να ήθελα να μπει", σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ για την επιλογή να γίνει φάουλ στον Καλάθη λίγο νωρίτερα και να έχει ο Ολυμπιακός την τελευταία επίθεση, είπε:

"Δικαιωθήκαμε βάσει του αποτελέσματος. Κατά την γνώμη μου ήταν σωστή επιλογή. Αλλος πιστεύει κάτι διαφορετικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεις πάντα βάσει αποτελέσματος".

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε επίσης ότι με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ουσιαστικά ο Ολυμπιακός ρέφαρε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατά την περασμένη εβδομάδα ενώ όσον αφορα στην τρίτη σερί νίκη στο ΟΑΚΑ στάθηκε στο ότι "η νοοτροπία έχει αλλάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η όμορφη χειρονομία των παικτών του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Γκιστ
Η ατάκα του Π.Αγγελόπουλου για τους Έλληνες διαιτητές...
Έτσι έκριναν το παιχνίδι Σπανούλης και Πρίντεζης!
Ο Πρίντεζης ξέρει να "πληγώνει" τον Πασκουάλ!
Δεν χάνει: Ο Σπανούλης το έκρινε ξανά στο τέλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK