Τι εννοούσε ο Σπανούλης με το "υπάρχουν και άλλα"

Οταν ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στα αποδυτήρια της "Ζαλγκίριο Αρένα" ότι "υπάρχουν και άλλα προβλήματα τραυματισμών πολλοί σάστισαν. Και όμως, υπήρχαν "θέματα" που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ήταν κινητό νοσοκομείο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σπανούλης Βασίλης EUROKINISSI

Νερό στον μύλο του τι πραγματικά συνέβη με τους συχνούς τραυματισμούς πολλών παικτών του Ολυμπιακού έριξε η δήλωση του Βασίλη Σπανούλη μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας που σήμανε τον αποκλεισμό των ερυθρόλευκων.

Σε μια αποστροφή του λόγου του λοιπόν είπε αναφερόμενος στους τραυματισμούς πως «υπάρχουν κι άλλα» εννοώντας ξεκάθαρα ότι υπήρχαν και προβλήματα τα οποία έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα οποία από διαρροές και φήμες βγαίνουν προς τα έξω.

Πέρα λοιπόν από τους γνωστούς στο ευρύ κοινό τραυματισμούς παικτών από την αρχή της σεζόν, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες οι ερυθρόλευκοι θύμιζαν πτέρυγα νοσοκομείου. Εκτός από τον μόνιμα απόντα από τον Δεκέμβριο Αγραβάνη, τον Παπανικολάου που ήταν εκτός δράσης από τις 15 Μαρτίου, τον Πρίντεζη που έκανε μικροεπέμβαση στο πόδι, αλλά λέγεται ότι είχε επιπλοκές που του προκάλεσαν πρόσθετα προβλήματα, καθώς και τον Στρέλνιεκς που χτύπησε στον αγώνα με τον Πανιώνιο παραμονές των ματς με τη Ζαλγκίρις υπήρχαν και… άλλα.

Όπως για παράδειγμα ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος είχε ένα σχεδόν μόνιμο τον τελευταίο καιρό πρόβλημα τενοντίτιδας. Ή τον Τζαμέλ ΜακΛιν ο οποίος προσβλήθηκε από μικρόβιο και πέρασε αρκετά βράδια στο κρεβάτι από πόνους στο στομάχι. Και όλα αυτά (μαζί με τα υπόλοιπα) στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν όπου ο Ολυμπιακός υποτίθεται έπρεπε να ήταν ετοιμοπόλεμος και δυνατός όσο ποτέ μέσα στη σεζόν…

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK