Τι φοβόταν ο Σφαιρόπουλος, αλλά δεν στοίχισε

Ομιλία για συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού του Ολυμπιακού είχε το ημίχρονο του αγώνα στην Πόλη.

Τι φοβόταν ο Σφαιρόπουλος, αλλά δεν στοίχισε

Είχε γνώση ο φύλακας Σφαιρόπουλος και στ' αποδυτήρια μίλησε στους παίκτες του για την αντεπίθεση που θα εξαπολύσει η Νταρουσάφακα. Κάτι που συνέβη, αλλά ο Ολυμπιακός το διαχειρίστηκε άψογα.

Ο κόουτς των Πρωταθλητών δήλωσε μετά το 77-71 στην Πόλη: " Αυτή η νίκη έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς γιατί έγινε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Νομίζω ότι από την αρχή έως το τέλος είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε πολύ καλά και επιθετικά και αμυντικά, ειδικά στη δεύτερη περίοδο είχαμε πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι και πήραμε μια καλή διαφορά στο ημίχρονο.

Στα αποδυτήρια είπαμε στους παίκτες πως σίγουρα θα αντιδράσει η Νταρουσάφακα. Και το είδαμε αυτό, μπήκαμε δυνατά, βάλανε μόνο οκτώ πόντους στην αρχή, αλλά με τα τρία συνεχόμενα τρίποντα πλησίασαν στο σκορ. Καταφέραμε να κερδίσουμε γιατί τους κρατήσαμε χαμηλά στην επίθεση τους, στους 71 πόντους όταν ο μέσος όρος τους είναι οι 81 πόντοι. Και το πιο σημαντικό είναι πως τα τελευταία λεπτά που κάθε κατοχή ήταν κρίσιμη και σημαντική, δείξαμε χαρακτήρα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια.

Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή φέτος, όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε κάθε ματς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι στον στόχο μας γιατί η σεζόν είναι μεγάλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ολυμπιακός στην αγαπημένη του... Πόλη!
Που είναι η μπάλα; Οέο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK