Τι μεσολάβησε με Σπανούλη και δεν παίζει

Η πληροφορία πως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θ' αγωνιστεί κόντρα στη Βαλένθια επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Σπανούλης EUROKINISSI

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στη δράση πήρε νέα παράταση - τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ματς (με Κόροιβο στη Basket League).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταξίδεψε όλο "κάψα" στην Ισπανία για ν' αγωνιστεί μετά από σχεδόν δυο μήνες (τελευταία εμφάνιση στις 4/10), αντ' αυτού όμως τέθηκε εκτός μάχης, όπως μετέδωσε αρχικά ο Sport24 Radio 103.3.

Τι συνέβη και ανατράπηκαν τα δεδομένα; Όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι" οι φρέσκες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Σπανούλης τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη, στο πρόγραμμα προπόνησης, προκάλεσαν συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο, με αποτέλεσμα ν' αποφασιστεί ο αποκλεισμός του.

Ουδείς θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε - το έχουμε δει πολλάκις από την ημέρα που αποφασίστηκε να προφυλάξει το γόνατό του, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα.

Μιλώντας στη NOVA, ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε ότι " είναι μια επίπονη προσπάθεια αυτή που κάνω για δύο μήνες. Δεν είμαι συνηθισμένος σε τραυματισμούς, αλλά είναι μέσα στον αθλητισμό. Είμαι σε πλαίσιο επανένταξης. Το πόδι μου είναι καθαρό από το οίδημα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Έχουμε Νοέμβριο και δεν θα ρισκάρω κάτι. Μου είναι δύσκολο γιατί δεν έχω κάνει τόση υπομονή στη ζωή μου".

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη σ' ένα δύσκολο διάστημα για τον ίδιο και υποσχέθηκε ότι " θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK