To πήρε πάνω του ο Σφαιρόπουλος!

Η δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα προβλημάτισε αφάνταστα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο οποίος πήρε την ευθύνη και ξεκαθάρισε πως είναι δική του δουλειά για να αναστρέψει την άσχημη εικόνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / KHIMKI - OLYMPIAKOS / ÓÖÁÉÑÏÐÏÕËÏÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός απάντησε μεγαλοπρεπώς στο -32 με το οποίο έφυγε από την έδρα της Μπασκόνια καθώς συνέτριψε με 94-64 την Μακάμπι στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης όμως η χαρά για τους Πειραιώτες δεν κράτησε για πολύ.

Πριν καν συμπληρωθούν δύο 24ώρα ήρθε νέο κάζο μακριά από τον Πειραιά, αυτή τη φορά με την ήττα με 28 πόντους διαφορά από την Χίμκι στην Μόσχα, αποτέλεσμα που έκανε μάλιστα τον Βαγγέλη Μάντζαρη να κάνει λόγο με δηλώσεις του για εξευτελισμό.

Η εικόνα πάντως αυτή προβλημάτισε τρομερά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι αποτελεί δική του ευθύνη, όπως επίσης και το να βρει τρόπο να αλλάξει η εικόνα των "ερυθρολεύκων".

"Συγχαρητήρια στη Χίμκι για τη νίκη. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Στην επίθεση δεν διαβάσαμε τι μας έδινε η άμυνα της Χίμκι και στην άμυνά μας επιτρέψαμε στη Χίμκι να σκοράρει με τρίποντα και αιφνιδιασμούς και να κάνει το παιχνίδι που ήθελε.

Το γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμαστα έτοιμοι να το σταματήσουμε από την άμυνά μας. Το πρόβλημα πιστεύω ήταν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι το δεύτερο πολύ κακό μας παιχνίδι και είναι δική μου ευθύνη να βρω την λύση για να αλλάξει αυτή η εικόνα.

Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά μέρες και δεν είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις υψηλή απόδοση και στις τέσσερις αναμετρήσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK