Tόμιτς: "Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο παρκέ"

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέλυσε τα αίτια της "βαριάς" ήττας από τη Χίμκι, τον πιθανό αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, ενώ τόνισε πως είναι νωρίς για απολογισμό της χρονιάς.

Tόμιτς: "Υπήρχε μόνο μία ομάδα στο παρκέ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα και χάσαμε δίκαια. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες για το πώς και το γιατί. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ποτέ στο σκορ. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ"

Για τα αίτια του... ναυαγίου: "Είναι δύσκολο να κάνεις ανάλυση ενός παιχνιδιού όταν χάνεις με 30+ πόντους. Υπήρχε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο, δεν παίξαμε καλά και χάσαμε".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έδινε συνεχόμενους τελικούς κι αν τον επηρέασε ο συγκεκριμένος παράγοντας: "Δεν νομίζω. Όλοι λέγαμε πως είναι ένας τελικός σήμερα και ότι μ' αυτή τη νίκη θα ήμασταν πιο κοντά στην πρόκριση . Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε".

Για τον πιθανό αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας: "Αν τόσα χρόνια περνάς διαρκώς στους "8", ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις μία φορά δεν τελείωσε ο κόσμος. Πιστεύω πως κάναμε μία προσπάθεια. Πρέπει να δούμε αν έχουμε αποκλειστεί και μαθηματικά. Αν δεν περάσουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να κάνουμε απολογισμό".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: Το θαύμα κυνηγάει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί!

Το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου στο "Euroleague Show"

Η δεύτερη πιο "βαριά" ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK