Τραβάει τα μαλλιά του ο Σφαιρόπουλος: νέος τραυματισμός!

Και όμως δεν είναι ψέμα: ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Ζαλγκίρις με περισσότερες απουσίες σε σύγκριση με τα ματς με Ρεάλ και Εφές αφού τραυματίστηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άντε μετά να μην πιστέψεις σε κακοδαιμονίες. Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει την περασμένη εβδομαδα την Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές (είχε διπλή αγωνιστική στην Εuroleague) έχοντας τέσσερις απουσίες λόγω τραυματισμών και πέτυχε έναν άθλο αφού έκανε το "2 στα 2" χωρίς Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη αλλά και τους Αγραβάνη και Τιλί.

Τώρα όμως, επιστρέφοντας στις προπονήσεις μετά από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του, ο περυσινός φιναλίστ της Euroleague κουβαλάει ένα έξτρα πρόβλημα στην πλάτη του, λόγω νέου τραυματισμού!

Νέο "θύμα" ο Βαγγέλης Μάντζαρης που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι στην προπόνηση της Τρίτης (26/12), με τον διεθνή γκαρντ να αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική από τα αποτελέσματα της οποίας θα εξαρτηθεί το αν θα ταξιδέψει την Τετάρτη με την υπόλοιπη αποστολή στο Κάουνας, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ζαλγκίρις 20.00).

Όλα δείχνουν πως "Πριντ" και "Μιλού" δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Λιθουανούς (τελευταίος για τον πρώτο γύρο) καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης, οπότε μένει να δούμε αν ο Μάντζαρης θα γεμίσει ακόμα περισσότερο το ιατρικό δελτίο των "ερυθρολεύκων".

Σημειώνεται πως τα αμέτρητα προβλήματα στην φροντ λάιν είχαν αναγκάσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να καταφύγει σε σχήμα με δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ στην 5άδα του στο φινάλε του ματς με την ΤΣΚΚΑ, κίνηση-ματ που χάρισε στους Πειραιώτες τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK