Χέρι-χέρι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φενέρ!

Υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού, η όμορφη και ελπιδοφόρα: δείτε οπαδούς του Ολυμπιακού και της Φενέρ μονιασμένους έξω από το "Σινάν Ερντέμ" (PHOTOS+VIDEOS).

Γύρω στις 12 το μεσημέρι οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αντίστοιχους της Μπεσίκτας στην πλατεία Ταξίμ και υπήρχαν μάλιστα τραυματισμοί ενώ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με την ΤΣΣΚΑ, ένας φίλος των Πειραιωτών αναγκάστηκε να δώσει τη φανέλα του για να αποφύγει... λιντσάρισμα από μαινόμενους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Δεν είναι όμως μόνο "πόλεμος" το Final-4 της Κωνσταντινούπολης και αυτό το απέδειξαν ορισμένοι φίλοι των δύο ομάδων που φωτογραφήθηκαν έξω από το "Σινάν Ερντέμ", "υπενθυμίζοντας" πως δεν έχουν κάτι να χωρίσουν πέρα από την αγάπη του καθενός για την ομάδα του ενώ άλλοι φώναξαν και συνθήματα δίπλα-δίπλα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + VIDEO:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".