Αλλάζει πίστα η κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας

Η απόρριψη του αιτήματος αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φέρνει πιο κοντά το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι των πράσινων στη διοργάνωση. Τι ανακοίνωσε ο ΠΑΟ.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Η Ευρωλίγκα απέρριψε την αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής απαγόρευσης εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για 12 μήνες στους αγώνες της διοργάνωσης και πλέον η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλάζει… πίστα.

Ειδικά κρίνοντας από την πρώτη διαδικτυακή αντίδραση του ισχυρού άνδρα των πράσινων αλλά και όσα αφήνει να διαρρεύσουν από την Τρίτη, τότε δεν αποκλείεται στον αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ να γίνουμε μάρτυρες… ιδιαίτερων καταστάσεων. Αν τελικά γίνει αγώνας γιατί η «γραμμή» που περνάει προς τα έξω από την πράσινη ΚΑΕ είναι πως «δεν θα κατέβουμε να παίξουμε».

Αυτό άλλωστε είχε προαναγγείλει και με την ανακοίνωσή του προ δύο ημερών ο κ.Γιαννακόπουλος αναφέροντας πως αν η έφεση για την ποινή γίνει δεκτή τότε θα θέσει σε δημοψήφισμα την παραμονή του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για την επόμενη σεζόν, αλλά αν δεν γίνει δεκτή (όπως και συνέβη) τότε θα πάρει την ομάδα και θα φύγει.

«Αν η απόφαση μου ήταν καθαρά προσωπική, θα είχα αποσύρει ήδη τον Παναθηναϊκό από αυτή την παρωδία» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρης ανακοίνωσε τα εξής

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK