Διαμαντίδης: "Θέλω να φύγω ψηλά"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Κούμπαν και εξέφρασε μετά το ματς την ικανοποίησή του.

Ολα όσα είπε ο αρχηγός του Κυπελλούχων Ελλάδας: "Μπορεί να έγινε μία καλή εμφάνιση, μια κακή, αλλά θέλω να φύγω ψηλά. Θέλω να φύγω αξιοπρεπώς. Δεν θέλω να φύγω ως παίκτης που παίζει 5’. Όταν παίζεις στην έδρα σου. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο. Είναι πολύ όμορφο, είναι απίστευτες στιγμές. Είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι. Εγώ θα το ζω για 2-3 μήνες ακόμα.

Όπως είχα πει, ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο ματς. Ημασταν λίγο νευρικοί, δεν αρχίσαμε καλά. Σε όλη τη διάρκεια προσπαθήσαμε να γυρίσουμε τη διαφορά, αλλά μόλις φτάναμε πάλι έφευγαν. Στο 4ο δεκάλεπτο φτάσαμε στην ισοπαλία, με καλές επιλογές και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε και τη διαφορά. Κρατάμε τη νίκη και την προσπάθεια. Κοιτάμε τη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν 84-79

Τα σενάρια στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.