"Εγώ τώρα ακούω για Τζεντίλε..."

Πώς απάντησε ο Γιάννης Μπουρούσης όταν ρωτήθηκε για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε; Όχι όπως φαντάζεσαι. Σχόλιο έκανε και ο Τσάβι Πασκουάλ.

Με τον Γιάννη Μπουρούση υπήρξαν συμπαίκτες, καθώς το καλοκαίρι του 2011 πήγαν μαζί στο Μιλάνο. Επομένως ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα ήταν από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσουν για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, το χαρακτήρα και τ' αγωνιστικά στοιχεία του. Εξέπληξε πάντως με την απάντησή του ο Καρδιτσιώτης, καθώς αποκρίθηκε, όταν ρωτήθηκε, πως "τώρα το ακούω πρώτη φορά από εσένα, ευτυχώς δεν διαβάζω τα μίντια".

Συμπλήρωσε πάντως "αν είναι να έρθει, μακάρι να έρθει το παιδί να μας βοηθήσει και αυτό θα το κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος".

Ούτε ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να πει κάτι επί του θέματος. Έκανε ντρίμπλα και... άλλαξε κατεύθυνση έστω κι αν δεν τον σκρίναραν: "Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Φενέρ γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ίσως θα μιλήσουμε στο μέλλον για τέτοια θέματα. Όμως τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Φενέρμπαχτσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πασκουάλ κάνει... Τζεντίλε τον Αλεσάντρο
Οταν ο μπαμπάς Τζεντίλε άφηνε άφωνο το ΣΕΦ!
Ο Emiliano Carchia στο Contra.gr για τον Τζεντίλε: "Δεν είναι αυτός που ήταν αλλά μπορεί να ξαναγίνει!"

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.