"Εγώ τώρα ακούω για Τζεντίλε..."

Πώς απάντησε ο Γιάννης Μπουρούσης όταν ρωτήθηκε για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε; Όχι όπως φαντάζεσαι. Σχόλιο έκανε και ο Τσάβι Πασκουάλ.

"Εγώ τώρα ακούω για Τζεντίλε..."

Με τον Γιάννη Μπουρούση υπήρξαν συμπαίκτες, καθώς το καλοκαίρι του 2011 πήγαν μαζί στο Μιλάνο. Επομένως ο σέντερ του Παναθηναϊκού θα ήταν από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσουν για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, το χαρακτήρα και τ' αγωνιστικά στοιχεία του. Εξέπληξε πάντως με την απάντησή του ο Καρδιτσιώτης, καθώς αποκρίθηκε, όταν ρωτήθηκε, πως "τώρα το ακούω πρώτη φορά από εσένα, ευτυχώς δεν διαβάζω τα μίντια".

Συμπλήρωσε πάντως " αν είναι να έρθει, μακάρι να έρθει το παιδί να μας βοηθήσει και αυτό θα το κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος".

Ούτε ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να πει κάτι επί του θέματος. Έκανε ντρίμπλα και... άλλαξε κατεύθυνση έστω κι αν δεν τον σκρίναραν: " Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τέτοια θέματα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Φενέρ γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ίσως θα μιλήσουμε στο μέλλον για τέτοια θέματα. Όμως τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Φενέρμπαχτσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Πασκουάλ κάνει... Τζεντίλε τον Αλεσάντρο
Οταν ο μπαμπάς Τζεντίλε άφηνε άφωνο το ΣΕΦ!
Ο Emiliano Carchia στο Contra.gr για τον Τζεντίλε: "Δεν είναι αυτός που ήταν αλλά μπορεί να ξαναγίνει!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK