Είχε και πολύ ΣΕΦ το παναθηναϊκό μήνυμα του Θανάση!

Ο Θανάσης πήρε αρκετά χρόνο συμμετοχής στο πρώτο του ευρωπαϊκό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει τη νίκη με σούπερ ατάκα στο Instagram!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν πρόσθεσε το όνομά του του στον πίνακα των σκόρερ για τον Παναθηναϊκό όμως έβγαλε μπόλικη ενέργεια και για αυτό άλλωστε ο Τσάβι Πασκουάλ τον άφησε για πάνω από 16 λεπτά στο παρκέ σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι στον μπασκετικο χώρο.

Ο ίδιος μάλιστα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα μέσω ανάρτησής του στην προσωπκή σελίδα του στο Instagram.

"Ήταν μία τρομερή ατμόσφαιρα και το ματς ήταν εκπληκτικό", ήταν μία δήλωση που έκανε μετά το ματς και την οποία αναδημοσίευσε ο φόργουορντ των "πρασίνων", για να σχολιάσει με τη σειρά του στο Instagram:

"Εάν θέλεις να τρέξεις γρήγορα, κάντο μόνος σου. Εάν θελεις να πας μακριά, να έχεις παρέα". Κουβέντες που τις συνόδευσε με το hashtag "καλή δουλειά παιδιά" και "τρομερή ομαδική προσπάθεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK