Ετσι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Eγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο, όσοι θελήσουν, θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το αν θα παραμείνει ή όχι η ομάδα στη διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Μέσω SMS θα ψηφίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο δημοψήφισμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παραμονή ή όχι στην Ευρωλίγκα.

Σύλμφωνα με πηγές προσκείμενες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όλες οι ψήφοι θα δίνονται μέσω SMS σε μια διεργασία που θα πραγματοποιήσει ιδιωτική εταιρεία. Για τη συμμετοχή και την καταγραφή των ψήφων θα πρέπει να αναφέρεται το ΑΜΚΑ κάθε φίλου του Παναθηναϊκός, μαζί με την απάντηση "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στο ερώτημα αν πιστεύει ότι το "τριφύλλι" πρέπει να παραμείνει στην EuroLeague.

Για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα της διαδικασίας, οι "πράσινοι" όρισαν ως υποχρεωτική την καταγραφή του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, αφού μέσω αυτού θα γίνεται η ταυτοποίηση με όσους έχουν αγοράσει έστω μια φορά εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας την τελευταία τριετία. Όλα τα έσοδα από τα SMS θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.