Γιαννακόπουλος - Ευρωλίγκα: Η μεγάλη μάχη της 12ης Απριλίου

Ο Μάρτιος φεύγει και τον Απρίλη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μετρήσει φίλους και... εχθρούς στην Ευρωλίγκα. Η έκτακτη συνάντηση των μετόχων που θα κρίνει το μέλλον της διοργάνωσης και του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ποια είναι τα δυο... στρατόπεδα.

Γιαννακόπουλος - Ευρωλίγκα: Η μεγάλη μάχη της 12ης Απριλίου
giannakopoulos bartomeu

Από τις αρχές Φλεβάρη όταν η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα επιθετικά, όπως κρίθηκαν, σχόλια κατά Τούρκων φιλάθλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram η σχέση των δύο πλευρών βρίσκεται στα άκρα.

Εδώ και δύο μήνες λοιπόν, όσο διάστημα δηλαδή Ευρωλίγκα και Γιαννακόπουλος βρίσκονται στα χαρακώματα τραβώντας αμφότεροι το σχοινί, υπάρχει ένα βασικό ερώτημα. Κατά πόσο ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι μόνος ή όχι σε αυτό τον "ανένδοτο" αγώνα κατά της Ευρωλίγκα.

Μία πρώτη αλλά ουσιαστική απάντηση θα λάβουν άπαντες στις 12 Απριλίου. Ημερομηνία στην οποία η Ευρωλίγκα όρισε έκτακτη συνάντηση των μετόχων της προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το "φαινόμενο Γιαννακόπουλος" και όπως λέγεται να παρθεί μία πρώτη απόφαση που θα πρέπει στη συνέχεια να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για μία πρώτη "αναμέτρηση" δυνάμεων των δύο πλευρών. Εκεί, η Ευρωλίγκα θα θέσει στους εκπροσώπων των 11 ομάδων που απαρτίζουν τον πυρήνα της Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φενέρ, Εφές, Μιλάνο, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ζαλγκίρις) το ερώτημα του πως θα "αντιμετωπιστούν" όλα όσα γίνονται το τελευταίο δίμηνο.

Θυμίζουμε την ανταλλαγή απειλών μέσω instagram με οπαδούς της Φενέρ, την προαναγγελία δημοψηφίσματος αποχώρησης από τη διοργάνωση, την αντίδρασή του για την τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο που στη συνέχεια μετατράπηκε σε 6μηνη απαγόρευση και πρόστιμο 60.000 ευρώ, την αγνόηση της τιμωρίας με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό που επέφερε νέο πρόστιμο και πρόσφατα την επιστολή μετά DVD και ντοσιέ για τα λάθη των διαιτητών εις βάρος της ομάδας του και υπέρ Ολυμπιακού και Φενέρ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μοναδικός λόγος της πραγματοποίησης αυτής των μετόχων είναι για να μετρήσουν δυνάμεις οι δύο πλευρές. Να διαπιστώσει δηλαδή η Ευρωλίγκα κατά πόσο οι μέτοχοί της συμφωνούν με τις κινήσεις Γιαννακόπουλου ή όχι. Κατά πόσο δηλαδή συμφωνούν με την επίθεση που έχει εξαπολύσει με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και τις αποφάσεις του ανεξάρτητου δικαστή που τον τιμώρησε δις το τελευταίο δίμηνο.

Παράλληλα και ο κ. Γιαννακόπουλος περιμένει να δει αν και ποιους συμμάχους έχει ή αν είναι μόνος κόντρα στους 10 και τη διοργανώτρια αρχή προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Πρόκειται δηλαδή για ένα… ανεπίσημο μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στις δύο πλευρές από το αποτέλεσμα του οποίου μπορούν να προκύψουν δραματικές εξελίξεις μέσω της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που λογικά θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK