Με κάτω τα χέρια έχασε ο Παναθηναϊκός από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς

Η μετάβαση του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού ήταν επίπονη. Οι πράσινοι ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 84-63 από την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη δείχνοντας παντού αδυναμίες. Διασώθηκε μόνο ο Τζέιμς.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Το οξύ αμυντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός σχεδόν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τον συντρόφευσε μέχρι το τέλος. Δεν ήταν μόνο το...συλλογικό του πράγματος. Ηταν και το γεγονός ότι οι "πράσινοι" έχασαν όλες τις μονομαχίες κάτω από το καλάθι με συνέπεια να δίνουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους Τούρκους αλλά και να γίνει ο Ντουβερίογλου ήρωας με 13 πόντους!

Και οκ, να φας 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Αλλα τόσο εύκολα; Και στη συνέχεια 44 στο ημίχρονο ενώ είχες βάλει μόνο 28 καθώς στην επίθεση σταθερό σημείο αναφοράς δεν υπήρχε; Κάποια σημάδια ανάνηψης που φάνηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η διαφορά μειώθηκε στους 15 από τους 21 ήταν μόνο προσωρινά. Αλλωστε με τον Καλάθη να πραγματοποιεί τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του, τον Μπουρούση να γίνεται έρμαιο των αντιπάλων και τον Σίγκλετον να μην παίζει λόγω τραυματισμού στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Ακόμα και η συμμετοχή του Ρίβερς στην επίθεση από το 30' κα μετά καταγράφηκε απλώς στα στατιστικά του Αμερικανού χωρίς να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό που πήρε ένα πολύ οδυνηρό αλλά και χρήσιμο μάθημα για τη συνέχεια. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Παναθηναϊκός έχασε και τη διαφορά του πρώτου ματς, αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια!

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 44-28, 60-45, 84-63

Φενέρμπαχτσε: Αντιτς 2, Μπογκντάνοβιτς 7, Σλούκας 12, Νάναλι 10, Βέσελι 13, Κάλινιτς 6, Ντίξον 5, Ντουβερίογλου 13 (4ρ), Ντατόμε 16 (4ρ, 3ας).

Παναθηναϊκός: Σίνγκλετον 13, Νίκολς, Ρίβερς 11, Τζέιμς 25 (9/11 σουτ), Φώτσης 1, Φελντέιν 4, Γκάμπριελ 3, Τζεντίλε 2, Μπουρούσης 2, Καλάθης 2.

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK