Πραγματικός Παναθηναϊκός! Αλωσε για πλάκα το Μιλάνο

Σαν σίφουνας πέρασε από το Μιλάνο ο Παναθηναϊκός. Με ηγέτες τους εκπληκτικούς Καλάθη και Τζέιμς οι Κυπελλούχοι συνέτριψαν με 86-72 την Αρμάνι με φτάνοντας τις οκτώ νίκες στην εφετινή Ευρωλίγκα. Ολα αυτά πριν μπει στην ομάδα ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Δεν είναι σίγουρο αν η εφετινή Αρμάνι αποτελεί ομάδα που μπορεί να βάλει σοβαρά τεστ, όπως και να το κάνουμε όμως η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από εύκολη.

Ακόμα και στο διάστημα της πρώτης περιόδου, όταν ο Κυπελλούχος Ελλάδας (πλην Καλάθη) ήταν άστοχος (μόλις 1/11 σουτ) είχε γίνει φανερό ότι από πλευράς ποιότητας είχε το πάνω χέρι. Οταν λοιπόν ο Τζέιμς μπήκε στο ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ. Η άμυνα της Αρμάνι δεν είχε λύσεις και με συνοπτικές διαδικασίες η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμα και πάνω από τους 20 πόντους.

Ηταν δε τόσο άνετη τελικά η νίκη που ο Πασκουάλ βρήκε τον τρόπο να ξεκουράσει τους πολεμιστές του και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν τραβήξει πολύ κουπί ως τώρα για να τους κρατήσει φρέσκους.Η εβδομάδα είναι άλλωστε non-stop και τον Παναθηναϊκό τον περιμένει μία ακόμη πρόκληση, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπασκόνια.

Tα δεκάλεπτα: 21-16, 29-40, 42-64, 72-86

Μιλάνο: Μακλίν 16, Χίκμαν 5, Καλνιέντις 7, Ραντούλιτσα 7, Ντράγκιτς 9, Μάτσβαν 8, Τσιντσιαρίνι, Σάντερς 10, Αμπας, Τσερέλα 5, Σιμόν 5.

Παναθηναϊκός: Σίγκλετον 8, Νίκολς, Ρίβερς 12, Τζέιμς 19 (7ρ, 3ασ), Φώτσης 5, Παππάς 4, Φελντέιν 10, Χαραλαμπόπουλος 2, Γκάμπριελ, Μπουρούσης 10 (4ρ), Καλάθης 16 (6ασ, 2κλ).

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK